18 February 2013

Selamat Hari Lahir anak saudaraku yg comot..hehe

Assalamualaikum...
hai semua...lama dah xmencoretkan sesuatu dalam blog ni..hehe,ntah ler, nak kata bz xpon tp may be xda idea untuk jari jemari comel ini bekerja so xda lah entry baru untuk digarap,cewahhhh,,hehehe...sungguhku rindu untuk seperti dulu, BW pai lebam biji mata, n alwaz update entry...
nanti nak bukak sem dah...lg la xkan ad masa nak update entry baru kan..hehe, owh btw moja update entry kali adalah special untuk wish HAPPY BORN DAY untuk budak comot....

18/02/2013~arini adalah hari kelahiran anak buah moja NURUL SYAKIRA AMILIN a.k.a adik ilin masyam yg ke 19...yebedabeduuuuuuuuu....dah tua pon u dik tahun ni..hahaha..xda yg special pon dik melain doa mokja sentiasa ada untuk adik, untuk melihat mu berjaya dunia akhirat, untuk melihatmu membesar menjadi anak yg solehah...alhamdulillah makin hari mokja lihat adik bukan sahaja berjaya membesarkan badan dgn jayanya(kahkahkah,gurau je) ...hehe..ok2 back to point, alhamdulillah mokja bangga dgn adik,adik cepat matang dr usia adik yg sebenar dalam setengah2 hal...apa yg baik itu kekalkan apa yg xbaik itu ubahla,time blaja ni blaja btol2,jgn main2,jgn cintan cintun, ambik peluang ntok selalu berikan yg terbaik untuk insan2 tersayang..ingat mokja sayang adik dunia akhirat...pesanan terakhir dari mokja untuk anak buah kesayangan, jaga diri,jaga aurat,jaga solat, jaga iman syg...always LOVE ALLAH SWT, insyaAllah we also LOVE YOU FOREVER till jannah dear....~ikhlas dr mokja~

1 comments:

sukahatisukaparu said...

thank you mok sdaro ku yg comelss.
inshaallah dgan hendaknya. amin