13 March 2012

kan best kalau saat itu berulang lagi!!

assalamualaikum semua...

ermmm..saat tulis entry ni moja banyak sngat2 kerja yang perlu dibuat tp terbantut bila rasa rindu yang amat sngt tiba2 dtg menyerbu diri ini(cewaaahh..jiwang la plak dipagi buta ini) hehehe...tp itulah hakikatnya.."mampukah aku bertahan lagi 2taun setengah dibumi arau ini"....rindu yg amat sgt pada keluarga tercinta...!!aku bukan seperti org lain yg mampu berjauhan dgn family....sesungguhnya aku mmg plg lemah bab ni...tp demi cita2 n masa depan aku..aku teruskan jua walaupun seringkali dihimpit rasa.."mampukah aku??"tp demi family tersayang aku sggup hadapi semua ini...saat rasa give up yg slalu mencelah dalam diri ini..saat jemu..saat malas,saat susah,saat derita,saat kecewa,sgt blur,saat xfaham lec ajar...saat sedih n saat gembira yg ku lalui untuk mngcapai cita2 ini akn aku lalui dgn tabah hanya demi family tersayang yg teramat sgt mahu tengok adik bongsu kesayangan mereka ini berjaya sama seperti mereka....plg penting demi IBUBAPA tercinta yg sentiasa mendoakan kejayaan anak bongsu kesayangan mereka ini..aku akan gagahi jua langkah ini...insyaAllah dgn izinNYA..

ingin sekali aku belajar hidup berdikari seperti org lain..itu azam ku di tahun 2012..hehe.. so kita berbalik pada tajuk entry moja(bnyaknya melalut)..hehehehe..sob3..sedih tambah terharu bila ingat balik!!! kejutan plg bermakna yg berlaku dalam idup moja pada tahun 2011..xkan moja lupakan pai bila2...kejutan dr family tersayang pada 9/12/2011...time uhh tengah siap nak kuar mkn tgahari...baru je nak naik motor..tiba2 sampai kereta2 yg amat aku kenali di hadapan rumah comel ku di arau ini...sgt terkejut sehingga xmampu berkata apa2!!!mereka semua dtg!!xpercaya...tp mmg mereka ad dihadapan ku saat itu..mek tersayang..abang2 n kakak2 tersayang semua ada..anak2 buah tersayang....6 buah kereta semuanya..gembiranya hanya ALLAH S.W.T je yg tau....mmg menjadi sgt2 kejutan diorg time uhhh,aku xtau lgsg ok diorg nak dtg...patut la time uhh aku kol bnyak je alasan nya...hehe..ye r time 2 aku sedih giler sbb xdapat jumpa abg aku yg kat sabah blk bercuti time uhh..kakak aku pon blk klate gak time uhh....ni gara2 uitm la ni punya pasal!!cuti xsama dgn cuti skolah..aku jd mangsa ...sob2..ye la xdapat jumpa anak2 buah aku...sape xsedihhhhh

minggu ni mnggu cuti skolah lagi...sob2..xdapat jumpa zara(anak buah) lagi....sedih lagiiii.....tp kali ni xmgkin diorg akn dtg sini lagiiii....sob3..."KAN BEZ IF SAAT ITU BERULANG LAGI!!!!"time uhh kitorg g kuala perlis naik keta kuda...pastu g langkawi...bez sngat2..!!!RINDU mereka!!family tersayang!!!

mereka yg ku sayang berada dihadapan rumah comelku kat arau!!!

 kami naik feri!!ramaikan kami...


 naik keta kuda kat kuala perlis...hehehe

 senyuman bahagia bersama anak buah tersayang!!!


zara yg comelll...^^


tok cik pon ikut skali..hehe


bersama mek tersayang!!!!

0 comments: