24 February 2012

welcome to bsac uitm arau!!

assalamualaikum kawan2..
hope chat semuanya...
hehe..saje mau bercoloteh untuk kamu semua bakal warga bsac uitm arau..
hehe..apa yg moja kongsi  ni hope sikit sebanyak dpt menbantu kalian dia arau nanti..^^

erm..1st pe eh..o0o buku??buku/note time dip apa je yg korang kena bawak nanti...

1. organic chemistry
2. thermodynamic
3. math(kos kita xdpt pc ntok math ye)
*kita bakal sekelas nanti sbb sem lps xda math^^
4. unit operations
5.dictionary(E-E)
6.cpp > ntok mass n energy balance >kalau korang dpt b- time dip dulu kita dapat pc..

*asenye xda dah kowt..hehe

pasal subjek yg korang kena ambik lak..jom usha plan stdy...


apa lagi eh..ermm..o0o..pc(pengecualian kredit)..if kita dari chemical engineering
kita dapat hanya ntok 5 subjek aje...

1. LI > latihan industri > FSG602
2. ctu part1> CTU551
3. HBU / koko>p1,p2,p3
4. general chemistry > chm420
5. mass and energy balance > same cam cpp > cmt435

*nak dapat pc kena makesure grade subjek yg setara nya adalah (b-) keatas kecuali general chem (c)..tp xsure la sem ni camane...

ni contoh borang untuk isi pc...t ambik dkt hea eh




welcome to arau kwn2 ku semua..^^

kunah chan, jeha chan, nik chan, bilal n hafiz sanex kalau xsilap kan??




4 comments:

aque... said...

thank kak ja..sgt2 membantu la..syg kak ja..hehe

Princess mOjaja said...

@aque...

welcome dear

Monaliza said...

moja...mau follower ramai seperti kamoo...huu

Princess mOjaja said...

hahahaha..ramai ke..100 pon xlepas yunk...