17 August 2011

alamak..hehe!

Assalamualaikum semua..

wah..mmg dah lama kot xupdate blog ni coz xsempat nak menulis2 dibulan puase ni..banyak sgt kerja yg perlu dibuat..dan kesihatan pon xmengizinkan...hehe.so sbb windu sgt nak update..juz update something yg blh dicopy n paste je la an..sekadar kongsian bersama teman2 blogging..tambah2 sempena bulan ramadhan ni an..hehe^^

kenapa eh arini tiba2 je mau mencoretkan sesuatu kat sini eh??hehhe..pasal something yg mencuit hati..hehehe,sgt2 kot..apakah?? ceteka2

alamakkkkkk....hehee,ad orang salah faham tang status sy la...hehehe,yup mmg la kat fb uhh sy dah buat in relationship with terbang kelangit ezalie..org salah faham ingat bezfwen sy uhh lelaki..padahal pompuan..2 kwn baik sy..hehe, yg klakarnya ramai kwn sy g add dia..hehe,mesti sbb dia tlk pic tunang dia kot so org ingt dia uh btol2 lelaki..cian ko za..hehe,sory bnyak2 yew..~~<3

sblom ni pon mmg ay tau ramai yg slah faham pai ade yg kata sy tipu if diorg tnye s yda pakwe ke blom..adoii la..seyes la kwn2 oi..sy mcm dulu gak still xbrubah lagi...single available..if sy kawen...so btol la 2 dia kekasih hati saya..buat masa ni..kekasih hati saya ialah family n kawan2 saya je...!!hehe,nape pelik ke single..bg sy xpon an..umur sy baru 23 an..muda ag..hehe^^, k lh pai sini dulu coretan sy kali ini...

daa^^




0 comments: