01 July 2011

Tanya SamA HATI..!!

Assalamualaikum semua....
tanye sama hati...??
apa sebab sayu...
tanye same hati..??
ape sebab sedih
tanye same hati..??
apa sebab kecewa
tanye same hati..??
apa sebab berduka
tanye same hati..??
apa sebab merana
tanye same hati..?
apa sebab gumbira
tanye same hati..?
apa sebab kasih
tanye same hati..?
apa sebab sayang
tanye same hati..?
apa sebab rindu
tanye same hati..?
apa sebab cinta...<3

ape2 ntah moja mngarut nieyhhh...
aku dah blh trima kenyataan...!!
aku mmg xsuka s.alam coz ramai orang..
sesak dibuatnya....ak mmg jenis xslesa tmpat ramai2 org..
tp kenapa aku berusaha untuk kesana...
kwn aku da tanye aku..

"TANYA SAMA HATI ja!!!
dulu mu jgak xmau tmpat bising2..
mgkin ALLAH dgr doa mu ja...
trima la apa yg ditakdirkan.."

errmmm....
lama aku termenuung....
akhirnya aku temui jawapan...
mmg aku xmau s.alam..
tp knpa bila pk blk ak nak s.alam??
hanya hati aku ad jawapannya....

jawapannya ialah...
aku sayang kawan2 aku..
sangat2 kot...
aku xmau berpisah dgn korang....
aku nak dekat dgn korang...
ntah...aku rela ketepikn keinginan hati aku sbb korang
sebab idup aku hanya ada family dan kwn2
tanpa kamu2 aku bisa nangis....!!

banyak yg bermain dipikiran aku
sape nak kejut aku pagi2??
sape nak dgr citer aku if aku da mslh??
sape mau teman aku mkn time aku lapar tgh2 mlm??
sape mau teman aku g beli eskrim..??
sape mau dgr luahan hati aku if aku sedih...??
sape mau layan karenah manja aku??
sape mahu buatkn air teh mlm2??
sape mahu buatkn sosej+chezz untuk ak??
sape mahu pujuk ak kalau ak majuk??
sape mahu back up ak if aku marah dgn lecturer??
sape mahu tlg aku if aku xfaham mane2 subjek??
sape mahu pegang wallet,duit,handbag aku if mau pegi jalan2??
yg paling penting...!!
sape mahu sayang aku cam korang sayang aku>:moja/juja!!!???
sapew???

mayb akan ada kawan baru tp mesti lama mase yg diambil untuk diorg memahami aku...menerima aku seadanya aku...sbgaimane korang trima aku...!!tp bila tny lg same ati???!!aku masih ada cikty n jeha..!!insyaAllah nanti aku akan dapat sesuaikan diri dgn suasana baru yew..doain aku kwn2...

dudik
pupu
yuyan
kakkema
jatol
wani
yayako
kukun
aini
naz
kikin
nini z
cikty
jeha
(xlupa gak member2 laki...sape lagi leh buli ak cam korang buli ak..sape ag yg blh buat lawak n klakor cam kema...sape lagi yg boleh drive van n sewell giler2 cam atOk mawi...sape ag yg boleh jd wonderpet cam jujis if aku perlukan pertolongan...sape ag yg blh jiwang cam medan...sape ag yg blh buat aku takot mcm zul..sape lagi yg boleh buat aku ase aku kakak yg baik selain korang>apih,daus....kwn lain juga>wady,alep,topik,yin,arep,picat n semua la CHEMINEER BATCH dis 07)

TANYA SAME HATI...
INI LAH JAWAPANNYA..!!

AKU BLAJA MENGIKHLAS DIRI...
TAKDIR..!!
AKU SEDANG BLAJA MENERIMA TAKDIR..!!
BERJAUHAN DGN KORANG2 SEMUA
NANTI KORANG WINDU JUJA EH...!!
JANJI...=))

Berdiriku......Jatuhku....
semuanya kerena takdir..
takdir itu sudah tertulis olehnya..
usahlah aku berlari..
mendustakan segalanya..
walau ape yg terjadi bersyukurlah...
hatgailah....=))

aku mghargai setiap detik bersama korang..!!
aku mgkin bkn kawan yg baik...!!
namun aku bersyukur coz korang sudi menerima aku sebagai kawan n sahabat korang..
dulu prsaan sama yg menyelubungi aku saat aku ke DUNGUN...
namun lihat lah TAKDIR dariNYA...
aku dipertemukan dgn korang semua...
chemineer batch dis 07
ALLAH maha mengetaui akan hambanya..
kehadiran korang dalam hidup aku begitu besar...
dr seorg penakot..aku dah brani ckit..
dr seorg anak yg manja aku dah blh blaja berdikari n mnjadi kakak untuk korang2
dr seorg yg xtau bergaul dgn org aku dah blaja bergaul dgn orang..
dr xda kawan2 laki...aku ad korang2
aku mmg susah nak bergaul dgn laki..
tp dgn korang alhamdulillah mayb korang sudi mnerima aku sbgai kwn kot
sbb aku rase selesa dgn korang..!!
aku blh mnjd diri aku sendiri bila dgn korang..
aku xperlu hipokrit bila dgn korang...
aku sayang korang2 semua...
ada jodoh kita jumpa lagi...!!
=))

daaaaa^^

0 comments: