14 April 2011

Berakhir sudah 18 minggu...!!

hai semua....
erm...dah hampir sebulan kot moja x update bl0g ni...
yelakan ni ujung sem...so bz nak cyapkan apa yg patut...
bg student lain ujung sem semua bz dgn final exam an...
tp moja x...moja kan praktikal sem ni so..
moja bz dgn report n presentation...
moja seorg yg x blh buat keja yg bnyk dalam 1 masa,,,
sbb 2 la da lama xupdate bl0g ni...xda masa...
banyak sgt tau st0ry yg mahu dicoretkan kat blog ni tp masa xmengizinkan so...
kena sttlekan dulu apa yg patut..baru leh luahkan segalanya dgn hati yg hepy kan...t0l x??
hehehhehee....

erm...minggu ni berakhir la sudah 18 minggu moja menjalani latihan industrial(LI)...
sepanjang LI bnyk sgt yg moja pelajari...
walaupun praktikal s0wang2 tp still epy la...
c0z m0ja dapat b0s n supervis0r yg baik n sp0ting abiz lah...
heheheehehe...

LI ni bnyk menyedarkan moja tntang bnyk perkara sebenarnya...
susahnya mau cari duit..
moja gak br tau erti kepenatan setelah bkrja 8 jam sehari...
penat sih...buktinya 1st week keja moja blk jew terus tit0w xbgn2 au...
bgn s0lat jap pas2 pengsan blk...hahaha
bdn rasa penat sgt2...
ye r x biasa an...
hehehehe...
sampai asyik tr miss citer2 yg bez au...
ye r org kata bila bekerja ni...
blk jew kerja...1st yg dicari semestinya katil t0l x...??
benda lain xpk dah c0z letihhh an....
makan p0n dibelakangkan au.....
hahhahaaa

selepas berakhirnya 18 mggu ini....
maka berakhirlah juga pengajian moja sbgai student diploma chemical engineering..
di UITM DUNGUN.....
br je blk anta report ni...sedih dah semalam...
bila time atas bus uhh...pk blk bila la plak blh g sane an...
ermm..plg pnting windu kwn2 sgt2....
windu nak blaja same2 lagi...
tp m0ja kena trima hakikat yg kita dah lain2 kos if smbg deg jap ag..
pada yg dah smbg uhh...hope leh jumpa korang ag lpas ni....
tp seyes...moja sgt syg kan k0rang n moja akn sentiasa merindui k0rangg...!!!

oklah...sedih dah ni...ermm...
sedih smpai xleh nak citer dah ni sal korang...t moja smbg dilain entry erk...
miss korang sgt2!!
ChEmIneerS bAtch dIs 07 sentiasa dihati mOja


annyeOnghi gaseyO.....^^,

0 comments: