09 March 2011

1st time sy rasa sy c0mey n AYU ok...=)...!!!

hahhahahahahahahhaha...
k0rang mesti kata aku xbt0lkn n perasan giler kan..
yup aku p0n nak tergelak jew tulis entry aku kali ni 
ye la an untuk hari ni jew..ni entry k-2 aku...hahahhahaha
perasan giler uhhh...kuarkan statement diri sendiri c0meyyy....
hahahha...ni bukan b0h lam bakul angkat sendiri dah...
ni kes da xbrape bt0l dah ni...huhuhuhuhu
sbnrnya jgn salah faham yew...
ini semua gara2 sekeping gambar...
jeng2..ni dia gambarnya...


ambikk0...besar kedebuk mak oi gambarnya...
hahahhahaha.....
entah kat mane ntah aku jumpa pic ni td...lpas tgk pic ni..
tiba2...aku ase aku comeyy n sgt terselah keayuan...
hahhaha...tp sebenarnya bkn sbb apa...
ye la an aku kan kasar ckit 0rg nya wlp0n manja...
tp ak br prasan c0mey gak aku senyum sambil bukak mulut camni...ye la an...sbl0m ni
aku rasa gambar2 aku biasa je...
p0sing p0n dgn senyuman yg sama...tp seyes gambar ni lain uhhhh...
aku ase aku cam sweet sgt2...
cam ayu jew...hehehehe
aku ase mayb time ni aku pakai sandel high hill k0t
hahaha...ye lah...ni la satu2nya sandel high hill yg aku ada..
aku mmg anti brg2 cam kasut tumit tnggi n handbag 0k
yg jdik k0leksi aku biasanya sandal2 sp0ts..
tp lpas melankah ke menara gadinga aku jadik berubah ckit demi sedikit..
huhuhuhu.....thaks a l0t2 myfwenns..
yg bnyk men0l0ng aku nt0k menjadi gadis aka wanita...
bukan p0mpuan r0ck lagik...
tp kasar2 aku p0n...
manja xbleh blah...jiwang lak uhh

hahahahhah....giler pasan uh...
bnyak nye ak melalut...s0....
bnyk2 gambar yg aku snap....
gambr ni yg pertama kali mendapat pujian ikhlas dr hati aku sndiri....
sbl0m ni dah ramai 0rg ckp aku c0meyyy...
tp bg aku xp0n...ye r tubuh gem0kkk cam ni ade ke c0melll...
tp akhirnya dgn sekeping gambr ini aku terpukau dgn diriku sendiri...bkn kerana rupa...
tp senyuman yg menampakkn keayuan ok...hahhaahhahahha
s0...jangan salah faham yup...ngehhh2...

hahahha...dah2 r tuh...makin pnjang entry ni...
makin bnyak aku mengarut uh....
lalalllallalalala.....

sweet@ayu@c0meyy x saya????hahahahhaha
jangan marah...n meluat yew..juz joking jew....^.^

0 comments: