04 February 2011

::SeDiH...SaKiT HaTi...TeRLuKa...!!Or what ever!! i'm still wh0 i'm..ada HATI DAN PERASAAN..!!::

p/s : if ada yg xsuka dgn st0ry aku kali ni cpat2 klik pangkah yew....!!!


perghhhh...giler sakit r ati aku sejak 2 menjak ni..!!SAKIT HATI...TERLUKA.....SEDIH....perghhhh...package lgkap 2 w0o0o....entah biasa nya if aku sakit ati ke apa ke kejap jew...tapi kali ni...dah beberapa hari tp sakit nya still xilang...!!!mane pergi m0ja yang dulu...if terasa hati or terluka...hanya akan sembuh dgn sendiri dan akan majuk 0r bawak diri lam temp0h yg sekejap ajew.....pas2 akan jadi seperti sediakala ajew...!!tp kali aku bt0l2 terasa ati k0t...2 ari aku xda mo0d nak buat menda2....aku da beli 2biji n0vel baru...!!!!!tp still xdapat nak pujuk hati aku yg sakit ni...

sebelum ni ya aku mmg mudah di sakiti kerna slama ni aku slamber n xpernah ambik p0sing dgn apa yang 0rg buat dgn aku!!!if k0rang sakitkan ati aku p0n aku xkesahhhhh!!tp kali ini aku ase aku mmg mcm sampah yg x diperlukan if ada p0n xhargai...!!di buang angin lalu je k0t.....hahhaahahahaaha...klakar2...slama ni aku ingat aku bertuah c0z mempunyai kawan2....tp rupa2nya...makin hari makin ilang s0rang demi s0rang...aku xsedar semua 2....sehingga hal ini..hahahhaha....slama ni if aku terasa ati ke apa...jarang 0rng sedar melain yg bt0ll2 rapat dgn aku jew ye la....bagi aku...xyah la pujuk ati ini...biar dia sejuk dgn sendiri...tp kali ni walaupun sejuta maaf yg kau hulur...aku xtau bisa tenang atau tidak ati ini...!!!xpernah terlintas dihati ini untuk menyakiti hati sesaiap p0n...maaf la hati ini perlukan masa untuk sembuh....!!kerana dah banyak kali hati ini kecewa.....

t0l0ng la faham...!!aku hanya ada sekeping hati....xmampu rasanya nak menampung luka yang k0rang lakukan nt0k hati ini...untuk pertama kali nya izinkan hati ini untuk wujud sempurna seperti 0rg lain tanpa ada calarnya...parut yg dulu p0n bl0m sembuh tp skali lagi hati ini terluka...sesgguh hanya masa yg mampu menyembuhkanya...bg la ia ruang untuk hati ini hidup sempurna....walaup0n ati ini sentiasa kecewa dan terluka tp aku sayang hati ini...kerana dgn hati ini lah aku dapat menyayangi kalian dgn apa adanya....!!!yup...hanya dgn sekeping hati yg lalu terluka ini yg aku gunakan untuk memahami kalian..menerima kalian apa adanya...dgn hati ini juga aku ajar untuk memaafkan kalian....!!!

aku hanya mem0h0n hargai lah sekeping hati ini walaupun ia nya berparut tp ia kan bisa smbuh walaupun tanpa kata maaf dr kalian.....sebab aku sentiasa mengajar hati ku sembuh dgn sendiri tanpa ada sesiapa mengubatinya.....kerana bgku biar p0n d0t0r pakar yg mahu mengubatinya....hati ini still tidak bisa sembuh jika ia xmahukannya...bg lah hati ini waktu untuk sembuh dgn sendiri...kerana aku juga selalu mengajar hati aku ini untuk redha dan sedar diri....siapa lah aku ini untuk di pujuk bila majuk...siapalah aku ini tanpa sekiping hati ini!!!sekeping hati yg begitu tulus menyayangi kalian...kawan2 ku...dunia akhirat...insyaAllah...!!!!!

maafkan aku kerana meluahkan prasaan yg x seberapa ni untuk bacaan kalian...aku tau siapalah aku untuk kalian kan....!!!!










p/s : if ada yg xsuka dgn st0ry aku kali ni cpat2 klik pangkah yew....!!!

1 comments:

Monalisa said...

ja...jange la gini...kite kene la kuat ja....