08 February 2011

Permohonan online penerapan ke program ijazah sarjana muda uitm...!!!

Perhatian kepada semua pelajar diploma semester akhir UiTM. Permohonan online penerapan ke program ijazah sarjana muda uitm akan dibuka pada bulan Mac 2011.  Sila pastikan permohonan online dibuat hanya melalui url (http://online.uitm.edu.my) Penggunaan url http://upu.mohe.gov.my menyebabkan permohonan anda tidak akan diproses.

UiTM dihatiku.....ngeeeeeeee~~  


m0ja xsabauuu~~~>

xsabau mahu sambung blaja lagi....weee hahahah....ngeeeeee~~
xsabau mahu bersama kawan2 lagi...
xsabau nak knl lec2 br....
xsabau mahu knl kawan2 baru....
xsabau mahu pecah kepala dgn assignment,quiz,test, presentati0n..
ada lagi....dgn labnya..n rep0rt semestinya
dan macam2 lagi la yg xsabau sgt ni.....!!
hahahhahaha......
xsabau...!!!!

m0ja tau k0rang yg klik entry ni p0n xsabau gak an nak mulakan hidup sebagai student degree uhhh....
tp yg tensi0nnya disini xtau nak pilih k0s ape..
xmau dah chemical engineering......
itu bkn minatku...tp..
chemical engineering akn still dihatiku pai bila2 biarp0n aku further study n0t as a chemical engineering student lpas ni...ngeeeee

oklah m0ja cau lu......daaaaaaa..


annyeOnghi gaseyO.....^^,


p/s : jgn lupa tggal k0men....if k0rang da idea nak sambung deg k0s apew pas ni???
j0m k0ngsi2...!!


0 comments: