28 February 2011

thanks BlOgger......

waaaaaaaaa........setelah penat berhempas pulas untuk menyiapkan lap0ran harian c0z b0s nak tgk arini...biasalah praktikal kan....s0...bila dah cyap 2...ada bnyak la masa yg terluang kan....wlpn td nak mkn p0n xsempat....hehehehe......

hahhaha....apa lagi masa yg terluang aku abiskan dgn menterjah n meng"f0ll0w" blog org la kan...pe lagi...hehhehhe...bnyak jgak la blOg yg aku f0ll0w rini...kesan drpd itu...bnyk gak aku da baca info yg menarik..kisah2 klakar k0rang....kisah2 sedih k0rang...yeahhhhhh....usha pic2 menarik k0rang kan....

part2 aku plg suka time meng"usha" blog org ialah...dapat tgk header menarik korang...huhuhu...aku masih baru dalam bl0g ni s0 header aku p0n biasa2 je la kan...hukhuk....

tgk jam dah nak pk0l 5 so ...sampai cn dulu entry aku nt0k kali ni...sblm 2 xlupa aku nak ucapkan thanxxs to my juni0r Anith Athira Che Rahim c0z dah add k.m0ja dalam gr0up blogger kat fb s0 dr c2..bnyk k.m0ja leh knl dgn bl0gger2 lain..... ni link bl0g tyra  http://theunchangeableme.blogspot.com/....!!=)



annyeOnghi gaseyO.....^^,


p/s : thanxs yew..!! c0z sudi follOw myblOg...=)

0 comments: