31 January 2011

FinALly....all Of tHis iS 4 uO0lllss myFwEenSs

yeahhh....akhirnya..!!!!baca tajuk kat atas p0n k0mpen k0rang da dpt agak kan...!!1st tyme buat bl0g untuk t0nt0nan umum..s0 xcted dia lain macam ckit...sampaikan semua kerja terbengkalai gara2 mau cyapkan bl0g ni...ngeeeh2...sbl0m ni m0ja  pernah gak berbl0gging bagai ni tp 2 semualah hanya untuk luahan hati&prasaan sahaja....huhuhu,tp kali ni demi kawan2 yg tersayang maka terhasil sesuatu yg istimewa ini nt0k m0ja dan juga untuk anda...

Tp sy budak br blaja~~s0 thanks t0 cat@IERA AZIZI bc0z bnyk membantu m0ja untuk menjadikan bl0g m0ja sec0melll ini...tp "c0melll ke masalahnya"???hahahah...bg m0ja bl0g ni dah cukup cute n sweet dah...xtau lah untuk anda semua...ngeee~~ and next > bl0g ini jgak amat dinantikan 0leh SARI MONALIZA yg xp0kkk ngeeehh2...ayat xp0kk 2 mmg xblh dipisahkan dah dgn m0ja...huhuhuhu..yeahh ri akhirnya aku dah cyapkan bl0g ini nt0k l0 p0ll0w tau...ngeee^^,

k0rang mesti jeleskan tgk bl0g m0ja yg c0mell ni...nak tau x kat mane m0ja blh menjadikannya se'cute' ini...s0 sila la klik disini ye http://www.thecutestblogontheblock.com/...huhuhu...ye la m0ja ni mmg suka berk0ngsi ilmu tp ni p0n atas ehsan cat yg k0ngsinya dgn m0ja....s0 m0ja p0n ingin meng0ngsikannya dgn anda semua...

m0ja ase cukup lah dulu untuk kali ni...tp satu lagi lupa nak gtau k0rang semua...bl0g ni msh simple lagi...bl0m sempat m0ja nak mg"edit"+menambah pe yg patut ya...huhuhuhu


annyeOnghi gaseyO.....^^,


p/s : jgn lupa untuk f0ll0w bl0g m0ja yew...!!u p0ll0w i...i p0ll0w u..ngeeee~


3 comments:

IeraAzizi said...

ok la nie

Princess MJ said...

haha..thanks cat..
banyk ag nak buat ni...
tp xsmpat..huhu

Monalisa said...

cess...melampau...haha..da melebih lak..ajar aku lak der..haha